Onze winkel


LOlbroekjes is een webshop met mooie producten speciaal voor jouw (kleintje) gemaakt. Of je nu opzoek bent naar handgemaakte kleding, een leuk kraamcadeau of inpakmateriaal, alles wordt met liefde gemaakt en mooi ingepakt zodat het een cadeautje is om te krijgen.


Handgemaakte kleding
Ben je opzoek naar unieke kleding voor je kleintje? Wij maken baby - en kinderkleding vanaf maatje 50 tot 116. Of je nu opzoek bent naar een mooi broekje of juist naar een leuke sweater er is altijd iets wat bij jullie stijl past.


Kraam cadeautjes
Is er een kleintje op komst of juist net geboren en zoek je iets anders dan wat er standaard in de winkels ligt? Dan ben je hier op de goede plek!
Kies bijvoorbeeld voor een Bibsspeentje met handgemaakt doekje, een bedrukt shirtje of glazen buisjes voor de eerste haarlok en tandjes.


Inpakmateriaal
Een speciale gelegenheid? Kijk dan gauw bij de inpakmaterialen en maak van je cadeau iets speciaals. Van mooi inpakpapier tot zakjes en van stickers tot decoratie . Voor elke gelegenheid is er wel iets passends te vinden.

Weet ons te vinden


Heb je een bestelling gedaan en woon je in de buurt van Utrecht? Kom het dan gerust ophalen in Hoef en Haag, direct gelegen aan de A27.
Zo bespaar je verzendkosten en kom je gelijk te weten wie er achter deze leuke webshop zit!