Wie zit er achter?


Hoii, ik ben Jessica 31 jaar en nu bijna 4 jaar het gezicht achter LOLbroekjes. 

Ik ben trotse moeder van Sem (6 jaar) en Liv (4 jaar) en werk daarnaast nog 3 dagen als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf in Utrecht. Een leuk en druk leven dus, met daarnaast deze webshop!

 

4 Jaar geleden ben ik begonnen met LOLbroekjes. Het begon dat ik naar de 9 maandenbeurs ging, want ik was net bevallen van Liv. En zoals de meeste moeders wel zullen herkennen is alles leuk wat je dan ziet! Zo ook de broekjes in allerlei stofjes, met bijpassende haarbandjes! Alleen voor hoe kort baby's in een klein maatje zitten vond ik €35 voor een setje wel echt wat aan de hoge kant. 

Zo kwam ik op het idee om samen met mijn moeder het zelf eens te proberen. De naaimachine daarna geleend en aan het oefenen geslagen. Ik vond het zo leuk om te doen, dat ik langzaam ook voor andere het ben gaan maken en een facebook en instagrampagina ben gestart.

 

In al die jaren heb ik z'n 300 stofjes verzamelend en is er voor iedereen wel wat leuks tussen. Alleen voor mij werd het steeds onoverzichtelijker hoeveel ik nog van elke stof had. De ene stof ging heel hard en moest ik telkens bij bestellen, de andere ligt al meer dan 2 jaar in de kast. En daarnaast wilde ik naast handgemaakte kleding ook andere baby gerelateerde artikelen gaan verkopen. 

Daarom de keuze om mijn eigen webshop te openen en het zowel voor jullie als voor mij overzichtelijk te bieden! 

 

Geniet van als het moois!

 

Liefs Jessica