Retourneren

 

Het kan weleens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet helemaal naar wens is of omdat een product incompleet is. Wij raden u aan de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen of niet compleet zijn, dan dient u ons hier zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 7 dagen, per email van op de hoogte te stellen. Na de 7 dagen vervalt het recht op herroeping. LOLbroekjes zal dan proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met koper en op de best mogelijke manier op te lossen.

 

Uitzondering op het retourbeleid zijn de gepersonaliseerde producten. De gepersonaliseerde producten kunnen helaas niet worden geretourneerd. Onder gepersonaliseerde producten vallen onder andere de bedrukte artikelen zoals kleding en koffertjes en handgemaakte kleding. 

 

Product ruilen?

Wilt u een product ruilen? Dat is geen enkel probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via e-mail of whatsapp.

Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen naar het juiste adres.